Broumovský guláš

Katka 37 Kuchařka:

Doba přípravy: 2 hodiny PT2H00M 4-6 porcí Hovězí maso 1 názor

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
Buďte první a přidejte fotografii
21

Suroviny

500 g hovězího masa (kližky)
2 lžíce sádla
4 větší cibule
2 stroužky česneku
voda na podlití
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce rajčatového protlaku
2 mrkve
2 brambory
petrželka
čerstvý chléb
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev.

  2. Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí. Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Broumovský guláš

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo