Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 329 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,90 g |
Tuky | 100,46 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 2,52 g |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 28,15 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami, rýží, bramborovou kaší či čerstvým žitným chlebem.
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs z krůtích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0Rg
Moje poznámka
Směs z krůtích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0Rg
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra,
krůtí játra recepty,
krůtí játra smesi,
krůtí játra recept,
gulas z krutich jater a srci,
krutí játra. recepty,
recept na krutí na játra,
kruti smes s játry,
krůtí játra v pikantní směsi,
směs s s játry,
kureci směs s jatry,
rizoto z krůtích jater,
kruti jatra na sadle,
krutí játra směs,
anglická krůti játra recepty
Suroviny:
játra krůtí,
slanina,
cibule,
žampióny,
rajče,
rajče sušené,
tymián,
česnek,
pepř,
olej olivový
Komentáře (4)