Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka s houbami

Hodnocení receptu je 4,1 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Martina68 Martina68

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 196 kJ /
1 481 kcal
Bílkoviny79,10 g
Tuky40,34 g
Vláknina169,68 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 3,81 g
Sůl8,80 g
Sacharidy117,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby v hrnku zaliji horkou vodou a nechám chvíli máčet, špek pokrájím na kostičky a vysmažím, přihodím pokrájenou cibuli a když zesklovatí, přidám papriku. Krátce osmahnu a podliji 1 dl vody, přidám pokrájené zelí, kostičky brambor, na půlkolečka pokrájené klobásy, houby, nové koření, pepř, bobkové list. Krok 2: Podleji 2 l horké vody a nechám celé vařit, dokud brambory i zelí nejsou měkké. Mezitím připravím z másla a mouky jíšku. Utřený česnek, jíšku a libeček přidám, když je vše tak akorát měkké a nechám krátce povařit, nakonec přidám nasekanou petržel.

Zveřejněno 14. 4. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňačka s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZvW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňačka s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZvW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Dělám přesně stejně, bomba<3taková je nejlepší:-K:-D

Tématické fráze:
zelňačka recept, zelnačka s houby, zelňačka, zelnačka s houbami, recept na zelňačku, zelnačka-recept, zelnacka recepty, houby recepty, houbové recepty, houby recept, recepty s houbami, zelnačka a houby, recepty zelnačka houby, zelňačka recept z uzeného masa s houbami, recept na zelnačku s s houbami, zelnačka s s houbami, recepty, zelňačka s houbami recept, zelnacka s houba, recepty zelňačka

Suroviny:
zelí kysané, špek, cibule, paprika čerstvá červená, kmín drcený, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, brambory, česnek, klobása, houby sušené, nať petrželová, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu