Květák ve sladkokyselém nálevu
Pokud již nevíte jak zpracovat zeleninové přebytky, uchovejte je do chladných zimních dnů. Takový naložený květák ve sladkokyselém k nálevu vám zajisté přijde k chuti. Využijete jej nejen jako přílohu, chutná skvěle i samotný.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 967 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,71 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,01 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 55,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqmW
Moje poznámka
Květák ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqmW
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 6 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 11 minutami
Cuketový perník
Raslik před 34 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvetak ve slanem nalevu,
květák v octe,
ve sladkokyselem nalevu,
květák recepty,
kyselykvetak,
kořeněný nálev na květák,
květák v nálevu bez vaření
Suroviny:
květák,
kyselina citronová,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
semínka hořčičná,
voda,
ocet,
cukr krystal,
sůl
Komentáře (1)