Rajčata v kořeněném nálevu
Zavařená rajčata v kořeněném nálevu jsou skvělá pod pečené maso, nebo pro přípravu rajčatových omáček. Využijete je například i při přípravě rajské polévky. Stačí rozmixovat a dochutit.
Suroviny pro 1 dávka
8 sklenic o objemu 0,7 l
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,28 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 442,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Moje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 15 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 7 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 8 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 9 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 9 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 9 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 9 hodinami
Tématické fráze:
sterilizace rajčat,
zavařovani rajčat,
jak zpracovat rajčata,
zavařovaná rajčata,
rajčata zavařování,
sterilizování rajčat,
rajcata ve sladkokyselem nalevu,
rajcata sterilizace,
rajčata v sladkokyselém nálevu,
zavařování rajčata,
zavarovani zelenych rajcat,
zaváření rajčat,
zavařování švestek,
sterilizovaná rajčata,
sterilujeme rajčata,
rajčata bez sterilizace,
jak zpracovat prebytecna rajcata,
papriky a rajčata zavařování,
přebytečná rajčata,
sterilizace zelenych rajcat
Suroviny:
rajče,
cukr,
sůl,
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený
Komentáře (18)