Rajčata v kořeněném nálevu
Suroviny
Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"
Nutriční hodnoty
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 08:19
10. 8. 2009 11:30
10. 8. 2009 10:34
10. 8. 2009 09:24
10. 8. 2009 09:15
10. 8. 2009 09:10
10. 8. 2009 09:01
10. 8. 2009 08:37
10. 8. 2009 08:29
10. 8. 2009 08:12
10. 8. 2009 00:34
9. 8. 2009 21:19
9. 8. 2009 20:54
9. 8. 2009 20:51
9. 8. 2009 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Právě bylo uvařeno:
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 25 sekundami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 52 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 55 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 57 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 58 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 59 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat
Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
17 názorů