Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Na obrázku je maso s bramborovými šiškami opečenými na cibulce.
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Moje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 19 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 4 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 5 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 9 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 10 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po makedonsku,
hovězí maso po makedonsku,
vepřové po makedonsku,
hovezi po makedonsku,
makedonské nudličky,
makedonské recepty,
makedonsky tokáň,
makedonské hovězí maso,
kuře po makedonsku,
makedonska hovezi pecene,
makedonské hovězí,
makedonské hovězí nudličky,
veprovy plátek po makedonsku,
hovězí nudličky po makedonsku,
makedonské špagety,
makedonske veprove maso,
makedonský kuřecí plátek,
hovězí ořez-recepty,
makedonsky platek,
hovězí pečeně makedonská
Suroviny:
maso hovězí,
tuk,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
fazolky zelené,
solamyl,
víno červené,
cukr krystal
Komentáře (17)
p.s. zas to vypadá čerchmantsky dobře