Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Základem pro dobrou chuť masa je dostatečně dlouhá doba marinování. Bůček v pikantní marinádě, dušený společně s kedlubnou, vyžaduje sice zdlouhavější přípravu, ale výsledek stojí rozhodně za to.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,51 g |
Tuky | 180,99 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 40,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNm7
Moje poznámka
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNm7
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 minutou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 43 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na dušený buček,
duseny bůček,
recepty z kedlubny,
dušené kedlubny s fazolemi
Suroviny:
bůček vepřový,
kedlubna,
cibule,
zázvor,
česnek,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
jíška,
vývar masový
Komentáře (1)