Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 778 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 17,32 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filet pečený se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr25
Moje poznámka
Rybí filet pečený se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr25
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečené rybí filety,
rybí filety v troubě,
za pečené rybi filety,
filet se spenatem,
pečený rybí filet recepty,
špenát s filety,
pečený filet,
pečený rybí filet,
špenát s rybími filety,
filety pečené na bramborách,
candát se špenátem filety recept,
filet do trouby,
filety na špenátu,
rybí filety z trouby,
rybi filet z trouby,
peceni filet,
rybí filety recepty,
pečená treska se špenátem a rýží,
pečený filet na pánvi,
mořská treska, špenát
Suroviny:
treska,
špenát listový,
olivy černé,
parmazán,
sůl,
citron,
česnek,
máslo
Komentáře (4)