Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 146 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,42 g |
Tuky | 87,58 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 38,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji ji zesklovatíme do růžova. Přisypeme papriku a utřený česnek.
Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené kousky masa a orestujeme. Pak přidáme sůl, pepř, majoránku a kmín. Podlijeme a necháme dusit cca hodinu až hodinu a půl, podle tuhosti masa.
Krok 3: Jakmile je maso skoro měkké, zahustíme ho moukou nebo jíškou a necháme ještě pozvolna provařit, až je maso úplně měkké.
Krok 4: Podávala jsem s kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 19. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73851
Moje poznámka
Guláš z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73851
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 4 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
paprika čerstvá červená,
kmín drcený,
olej rostlinný,
majoránka,
česnek,
pepř černý,
sůl,
voda,
mouka
Komentáře (1)