Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 8 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 8 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 10 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 3 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 4 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 6 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 6 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 6 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 6 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 6 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře (1)