Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 10 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 14 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře (1)