Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 660 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 122,59 g |
Vláknina | 6,19 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí zbavíme vnějších zvadlých listů, ukrojíme půlku a vyndáme košťál. Očištěné zelí pak velkým nožem nakrájíme na co nejtenčí nudličky.
Krok 2: Cibulku nakrájíme na středně silné proužky a mrkev nastrouháme nahrubo. Vše ve velké míse smícháme dohromady spolu s vařenou kukuřicí a petrželkou.
Krok 3: Smícháme zálivku, kterou přelijeme připravený salát. Promícháme a necháme alespoň hodinu uležet v chladu.
Zveřejněno 3. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaný zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD688
Moje poznámka
Míchaný zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD688
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Suroviny:
zelí bílé,
mrkev,
cibule červená,
kukuřice,
petrželka,
majonéza,
mléko,
med,
ocet vinný,
šťáva limetková,
sůl,
pepř
Komentáře (1)