Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Čeká vás vzácná návštěva a vy přemýšlíte, co na takovou slávu uvařit? Vyzkoušejte tento recept na dušenou hovězí pečeni, která má údajně tradici v německém Kolíně. Zeleninová omáčka a knedlík se k pečeni do party skvěle hodí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,10 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6LYv
Moje poznámka
Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6LYv
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 3 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 30 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř mletý,
víno červené,
pepř černý,
jalovec,
koření hřebíček,
bobkový list mletý,
sádlo,
zelenina kořenová,
vývar masový,
perník,
cukr
Komentáře (3)