Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem, klobáskou a rajským protlakem - bude to "Nebe v puse" !
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 271 kJ / 2 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,46 g |
| Tuky | 134,45 g |
| Vláknina | 20,77 g |
| Cholesterol | 557 mg |
| Sodík | 4,49 g |
| Sůl | 10,80 g |
| Sacharidy | 56,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqVO
Moje poznámka
Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqVO
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 24 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 26 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 31 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 49 minutami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 58 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 2 hodinami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
pivo světlé,
vývar masový,
česnek,
olej,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)