Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 839 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 57,41 g |
Vláknina | 13,19 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 21,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
Moje poznámka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 57 minutami
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 4 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 11 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 12 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 13 hodinami
Suroviny:
žampióny,
slanina,
olej olivový,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
hořčice,
pasta papriková,
vývar masový,
smetana,
petrželka
Komentáře (1)