Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 859 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 9,82 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor.
Krok 2: Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup.
Krok 3: Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí .
Krok 4: Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka.
Krok 5: Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min.
Krok 6: Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 24. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Moje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 19 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krakonosovo maso,
hovězí roštěná recept krakonoš,
recepty krakonošovo maso,
krakonošovy dobroty,
krakonošovo dobroty,
recept na krakonose,
krakonosovo kyselo,
krakonošova roštěná,
mail krakonosovo.cz loc:cz,
krakonošovo kuře,
krkovice krakonošova,
krkonosovo tajemstvi,
recepty tajemstvi,
krakonosovo koreni,
recept na krakonošovo kuře,
krakonošovo kuřecí maso,
krakonošova krkovice,
krakonoš recept,
krkovice s dijonskou horcici,
platky z krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
okurky sterilované,
pepř mletý,
sůl,
hořčice,
olej,
tymián
Komentáře (26)
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
Při přečtení hořčice mě napadla jedině dijonská nebo hrubozrnná anglická - obyčejnou ani kečup asi ne - no a dočtu a tys tu dijon použila.
Doufám, že budu mít příležitost brzy vyzkoušet, zatím polykám naprázdno...