Vařené koleno s křenem a hořčicí
Vepřové koleno můžeme jednoduše připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Servírujeme ho s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Kromě vařeného kolena získáme silný vývar, který můžeme použít například do guláše.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Moje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 54 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno,
ovarové koleno recept,
ovarové koleno v papináku,
jak dlouho varit uzene koleno,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
jak vařit ovarové koleno,
vařené uzené koleno nejlepší,
vařené uzené koleno,
ovarové koleno v tlakovem hrnci,
varene veprove koleno,
jak dlouho varit koleno,
recepty vepřové koleno ovarové,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
recept na ovarove koleno,
uzené koleno varene,
varene veprove uzene koleno,
jak dlouho vařit ovarové koleno,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
libeček,
pepř celý,
křen,
hořčice plnotučná,
pepř bílý mletý
Komentáře (22)
Uvařím ho ve vodě. Přidám ještě česnek a bobkový list. Na oběd ještě přiškrábu brambory, k tomu křen a hořtici.
Já vím, není to žádná dieta, ale snad se pro jednou nic nestane.
Vývar nechám schládnout a odeberu mastné. Hodí se na omáčku nebo polévku.