Pečené brambory
Pečené brambory jsou jednoduchou, a přesto neodolatelnou pochoutkou, která si získá každého milovníka křupavých a voňavých pokrmů. Jemně propečené, na povrchu zlatavé a uvnitř měkké brambory jsou skvělým základem i přílohou k mnoha jídlům.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEyK
Moje poznámka
Pečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEyK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recept na pečené brambory,
pečená brambora,
pečený brambor,
pečeny brambory,
brambory na ježka,
jezci z brambor,
brambory pecene,
ježek z brambor,
pečené brambory recept,
bramborovy jezek,
dobré pečené brambory,
bramborový ježek pečený v troubě,
ježek z brambory,
bramborový ježci pečené v troubě,
brambory na plech,
bramborový ježek s tunákem,
bramborý jezci,
brambory ježek,
bramborový ježci
Suroviny:
brambory,
koření na americké brambory,
sůl,
olej česnekový
Komentáře (17)