Srnčí na víně s liškami
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak zakomponujeme do výrazné omáčky. Náročnější přípravu vyváží lahodná chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Moje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 1 hodinou
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 3 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 6 hodinami
Suroviny:
maso srnčí,
máslo,
olej,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
jalovec,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
šťáva pomerančová,
víno portské,
med,
máslo,
houby lišky,
vývar masový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)