Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí panenka na víně

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2012 08:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 875 kJ / 1 165 kcal
Bílkoviny7,46 g
Tuky83,92 g
Vláknina12,13 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,72 g
Sacharidy58,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

divozenka666 divozenka666

1. 6. 2021 15:57

Naprosto mňamózní !!! Manžel si přidal a olizoval se až za ušima. :-):yes:

Martin

30. 1. 2017 23:23

Dobrý den ,
recept vypadá velmi zajímavě jen bych ho trochu upravil...nedával bych tam žádný kečup ,ale tomatové pyré ,přidal bych pár snítek čerstvého tymiánu a citronovou šťávu opravdu z čerstvých citronů,do každé zvěřiny co dělám ,přidávám hrst čerstvých nebo minimálně mražených brusinek a zeleninu bych nepasíroval ,ale rozmixoval,koření bych dal do sítka a nechal ho jen vyvařit a pře mixováním vyjmul.Nic nepodlévám vodou ,ale vývarem,kosti ze zvěřiny si schovávám a při vaření je používám,věřte ,že výsledek je famózní .... brzo přidám své recepty i s fotodokumentací...
Dobrou chuť ....:-)

casino

7. 3. 2013 07:42

Srnčí panenka :-?
To na obrázku ani náhodou:-O

suslajda suslajda

10. 1. 2012 11:29

Veronika.Hrozna:taky bych nepohrdla:-*já už nemám žádnou divočinu:-Smi jí kupujeme od známého:-*

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 19:40

spagetka:Věřím Spagetko, a já bych také nebyla proti!;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 19:39

1974andrea: Hoď sem recept na ten perkelt mám tam pulku divočáka a nevím co z toho uvařím.Mám jeden dva recepty,na perkelt ale ten tvuj muže být lepší! Já zase posunu receptík na pečenou kýtu dloholetě osvědčený opravdu dobrý recept na pečeného divočáka ,to se budete olizovat !

spagetka spagetka

9. 1. 2012 19:36

Veronika.Hrozna: škoda, že bydlíš tak daleko, ochotně bych ti odpomohla od zásob, fáákt ;-);-):-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 19:33

suslajda:No pro změnu mohou být.Dneska jsem pekla zajíce na smetaně a příští týden bude zase srnčí.Největší radost z úlovku mají naši jezevčíci ,já to jenom vařím,čistím a skladuju.Už jsou plné 3 mrazáky z toho jedna truhlice. Jestě že už končí sezona :-(( :-((:-(( a tajně doufám ,že pulku si rozeberou déti a já to nebudu muset vše uvařit sama.:-S:-//

rebeka rebeka

9. 1. 2012 18:36

to je teda parádička:yes::yes::-K:-K
tu zvěřinu upřímně závidím:-8
já bych si to dala s bramborovým knedlíčkem.. vídím to tak na dva až tři..:-D:-D;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 1. 2012 15:30

Tohle nemůže zklamat;-):yes::-K

suslajda suslajda

9. 1. 2012 15:29

1974andrea:

Pajaja:
vám zavidím divočinu toto byla naše poslední:-*

suslajda suslajda

9. 1. 2012 15:27

:-Kvšem děkuji

suslajda suslajda

9. 1. 2012 15:26

Veronika.Hrozna:já dělala brambory;-)

1974andrea 1974andrea

9. 1. 2012 13:56

Moc pěkný recept:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

9. 1. 2012 13:56

Pajaja:Pavli, tak to máme stejné mrazáky:-));-). Včera jsem zrovna dělala ragů na víně s brusinkama a perkelt z divočáka

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: panenka z divočáka panenka z divočáka recept panenka na víně srnka na víně srnčí medailonky na víně recepty z divočáka panenka panenka ze srnky srnci na vine divočina na víně divočák panenka jelení panenka recept recept panenka z divočáka srnci na divoko panenka z divočiny jelení panenka panenka ze srnčího pečena srnčí panenka srnčí recepty srnčí steak na víně panenka ze srnčího masa recept

Suroviny: panenka srnčí, špek, cibule, máslo, mrkev, petrželka kořenová, celer, koření nové koření, bobkový list, cukr, šťáva citronová, víno červené, kečup sladký, sůl, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Srnčí panenka na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qMyp