Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni s tvarohem a špenátovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 991 kJ /
1 432 kcal
Bílkoviny125,39 g
Tuky62,11 g
Vláknina10,69 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,26 g
Sacharidy89,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zmiešame všetky ingrediencie na náplň a naplníme ňou cannelloni ( surové, nevaríme ich !!! ). Krok 2: Na oleji opražíme do bleda múku, zalejeme mliekom a povaríme na hladkú omáčku. Pridáme špenát, osolíme, okoreníme a necháme špenát rozpustiť. Krok 3: Do vymasteného pekáčika nalejeme naberačku špenátovej omáčky a poukladáme vrstvu cannelloni. Krok 4: Opäť zalejeme omáčkou, posypeme postrúhaným syrom a uložíme druhú vrstvu cannelloni. Vylejeme zvyšnú omáčku, posypeme syrom a dáme do rúry zakryté piecť. Krok 5: Po 20 minútach odkryjeme a dopečieme pri strednej teplote.

Zveřejněno 1. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO1N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO1N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Terezko dneska máme k obědu:yes:

Děkuji:-)

Iriska, plním malou lyžičkou z oboch strán, pričom rúrku držím kolmo otvorom dolu, aby to troch išlo dolu aj gravitáciou.:-D;-)

Tak tohle je krasny receptik.....+11 :-p:yes:

To se mi moc líbí a těstoviny máme rádi. :yes::yes:+
Terezko, prosím tě, jak ty roury plníš?

Janka, predáva ich aj Albert, len samozrejme, nemusia byť v každom ;-):-D

Testoviny jsem koupila v Lidlu;-)uz se na to tesim mnam:-*vypada to naaaadherne:-p

Terezko, díky:-8. No, snad už si to umím představit:-D. Ten obrázek tady už byl, že? Kristova noho, já jsem tele:-D. No, každopádně výběr těstovin v našem Albertu je děs a běs, ale myslím, že Billa je má;-) Děkuji za vysvětlení:-8

Janka, to sú veľké duté valčeky - cestoviny, ktoré sa naplnia a zalievajú omáčkou, aby počas pečenia mali od čoho zmäknúť. Pozri pri recepte 4. obrázok a bude ti to jasné ;-) Vyskúšaj, sú veľmi dobré, plnila som aj na sladko, recept je tu na topkách ;-):-D

Já vím, Terezko, že jsem asi zaostalá:-8, ale cannelloni mi nic neříkají. Samozřejmě ten výraz ano, jen nevím, co to je?:-D

Veľmi pekná kombinácia!

Mňam:-p:-phned bych si dala.:yes:

To musí být dobré:yes:

Teri - špenát+tvaroh? Představuju si a představa neodmítá :-D:-D:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
cannelloni, canelloni se špenátem, cannelloni recepty, caneloni plněné tvarohem, těstoviny se špenátovou omáčkou, cannelloni na sladko, špenát s tvarohem, caneloni recept, špenát tvaroh, caneloni, cannelloni recept, s tvarohem, recepty s cannelloni, zapečené cannelloni, tvaroh špenát, caneloni a špenát, recept plněné caneloni + špenát tvaroh, cannelloni billa, špenát a tvaroh, náplň špenátová s tvarohem

Suroviny:
cannelloni, sýr tvrdý, tvaroh jemný, vejce, pepř bílý, sůl, česnek, mouka hladká, olej, mléko, sůl, pepř mletý, špenát mražený

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu