Suroviny
Porce: 1 ryba 3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 2,31 g |
| Vláknina | 15,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Moje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 8 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
ryba v omacce,
kusbara,
ryby recepty,
jak dlouho dusit rybu,
ryba na kosticky v omacce,
ryba v cervene omacce,
ryba v chili omáčce,
ryba recept rajcata,
ryba diskuze
Suroviny:
olej,
česnek,
rajče,
voda,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
koriandr,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
ryba
Komentáře (13)
Jako rybu jsem zkusil pangase a byla to lahoda. Recept vřele doporučuji!
Gustavo Woltmann
Anika; na toto jídlo se hodí jakákoliv ryba. I sladkovodní i mořská. Není to recept třeba na chobotničku a budeš to dělat z ryby