Suroviny
Porce: 1 ryba 3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 2,31 g |
| Vláknina | 15,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Moje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 7 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 5 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 5 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 5 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 5 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 5 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 5 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 6 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 6 hodinami
Tématické fráze:
ryba v omacce,
kusbara,
ryby recepty,
jak dlouho dusit rybu,
ryba na kosticky v omacce,
ryba v cervene omacce,
ryba v chili omáčce,
ryba recept rajcata,
ryba diskuze
Suroviny:
olej,
česnek,
rajče,
voda,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
koriandr,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
ryba
Komentáře (13)
Jako rybu jsem zkusil pangase a byla to lahoda. Recept vřele doporučuji!
Gustavo Woltmann
Anika; na toto jídlo se hodí jakákoliv ryba. I sladkovodní i mořská. Není to recept třeba na chobotničku a budeš to dělat z ryby