Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 44,73 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 4 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 7 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 9 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 10 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (15)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku