Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 44,73 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 22 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
veronika812 před 1 hodinou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 2 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 2 hodinami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 3 hodinami
Jednoduché langoše
Fitulka před 3 hodinami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 4 hodinami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (15)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku