Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Darina před 1 minutou
Vepřové na houbách
Darina před 11 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 4 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí