Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,78 g |
Tuky | 59,27 g |
Vláknina | 56,34 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 12,23 g |
Sacharidy | 453,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Moje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 36 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 36 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct chleba,
recept na chleba v domácí pekárně,
recept na chleba,
peceni chleba v domaci pekarne,
chléb štěstí,
jak péct v domácí pekárně,
recept chleba,
jak upéct chleba v pekarne,
jak péct chleba,
recept na pečení chleba,
pečení chleba,
top recepty chléb připravený v pekárně,
špatně upečený chléb,
jak se pece chleba,
pečení v domácí pekárně,
domácí peká,
jak upéct chléb,
v cem pect chleba,
jak upéct chleba v domácí pekárně,
pečeme v domácí pekárně
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka žitná chlebová,
žloutek,
podmáslí,
voda,
sůl,
cukr,
ocet,
olej,
semínka lněná,
kmín celý,
škvarky,
droždí
Komentáře (20)
Navíc celozrnná mouka znamená, že je semleto celé zrno včetně obalových částí obilky. To znamená včetně vitamínů a minerálních látek obsažených v obalové části. Ty pak podporují vitalitu kvasinek a urychlují proces fermentace - těsto rychleji kyne, proto je potřeba dobu kynutí naopak zkrátit.
http://miric.unas.cz