Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 995 kJ / 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,66 g |
| Tuky | 1,78 g |
| Vláknina | 8,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 312 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 44,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasek se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8BP
Moje poznámka
Pangasek se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8BP
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 29 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 31 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 37 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 44 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangasia,
ryba v mikrovlnce,
recepty na pangasia,
pokrmy z pangasia,
časopis gurmán recepty,
recept na pangasia,
pangasius v mikrovlnce,
ryby v mikrovlnce,
gurmán-časopis,
časopis gurmán, recepty,
gurmán časopis,
recept z pangasia,
keříková rajčata,
příprava pangase s angl.slaninou,
časopis gurmet recepty chili con carne,
pangas se zeleninou,
varime rybu v mikrovlnce,
pokrmy z ryby pangasia,
vaření v mikrovlnce ryby,
vařené ryby v mikrovlnce
Suroviny:
filety ryby pangasius,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
rajče,
pórek,
kečup sladký,
olej olivový,
česnek,
sůl,
pepř,
slanina anglická
Komentáře (3)