Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,44 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Na obrázku je maso s bramborovými šiškami opečenými na cibulce.
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Moje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 7 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 9 hodinami
Kari korma
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 46 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 1 hodinou
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 3 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po makedonsku,
hovězí maso po makedonsku,
vepřové po makedonsku,
hovezi po makedonsku,
makedonské nudličky,
makedonské recepty,
makedonsky tokáň,
makedonské hovězí maso,
kuře po makedonsku,
makedonska hovezi pecene,
makedonské hovězí,
makedonské hovězí nudličky,
veprovy plátek po makedonsku,
hovězí nudličky po makedonsku,
makedonské špagety,
makedonske veprove maso,
makedonský kuřecí plátek,
hovězí ořez-recepty,
makedonsky platek,
hovězí pečeně makedonská
Suroviny:
maso hovězí,
tuk,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
fazolky zelené,
solamyl,
víno červené,
cukr krystal
Komentáře (17)
p.s. zas to vypadá čerchmantsky dobře