Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 620 kJ / 2 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,02 g |
Tuky | 218,12 g |
Vláknina | 16,46 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 955 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 120,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-cibulový koláč s kozím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8LN
Moje poznámka
Bramborovo-cibulový koláč s kozím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8LN
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 3 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 11 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 23 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
koláč z kozího sýra,
cibulovy kolac,
cibulovy kolac z bramboroveho testa,
videorecepty -pečený buček s cibulí,
koláč se sýrem,
bramborovocibulový koláč,
bramborovocuketový koláč,
jídla s kozím sýrem,
recepty s kozím sýrem,
bramborovocuketový dort,
bramborovo cibulovy kolac-recept,
cibulový koláč z křehkého těsta,
cibulový koláč ano sefe,
ciibulovy nákyp,
brambora koláče,
cibulový koláč recept,
francouzský cibulový koláč,
recepty bramborovocibulový salát,
slaný bramborovocuketový koláč,
cibulovobramborovy kolac
Suroviny:
těsto křehké,
cibule,
brambory,
sýr kozí,
vejce,
crème frâiche,
tymián čerstvý,
česnek,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (1)