Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 1,67 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory se škvarky.
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Moje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 9 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 12 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 1 hodinou
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 4 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 4 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 4 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 5 hodinami
Tématické fráze:
bílá zelnice,
zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kysaného zelí,
zelnice bílá,
zelnice bílá z čerstvého zelí,
zelnice s bramborem,
zelnice bílá z kysaného zelí,
zelnice s uzeným,
zelnice se smetanou,
prava zelnice,
zelnice se šťouchaným bramborem,
bílá zelnice recept,
zelnice omáčka,
bílá zelnice z kyselého zelí,
bílá zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kyselého zelí bílá,
zelnice-recept,
recepty-zelnice,
staré české recepty,
bila zelnice se stouchanym bramborem
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ocet,
cukr,
kmín celý,
smetana zakysaná
Komentáře (20)
Zelnice je veľmi, veľmi chutná! Dala som len smotanu na varenie, ale boli aj tie zemiaky so škvarkami. Ďakujem za recept a teším sa na ďalšie recepty zo starých čias. Mám veľmi rada jednoduchú, starú klasiku a niektoré staré české jedlá sú pre mňa úplne neznáme.
A za recept určitě bodík.
Vašku a ako k tomu podávaš tie škvarky ? Nejako sa upravujú ?
Bodík letí.