Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-brokolicová polévka s houbami

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 077 kJ /
257 kcal
Bílkoviny15,00 g
Tuky0,95 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory nakrájíme na kousky, brokolici rozebereme na růžičky, koštál nakrájíme na kousky, vhodíme kostku masoxu, přidáme namočené houby, dáme vařit asi 20 min.. Krok 2: Na tuku uděláme jíšku, kterou přidáme do hrnce a provaříme. Hotovou polévku dochutíme Podravkou a nakonec vlijeme rozšlehané vejce.

Zveřejněno 16. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19mm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19mm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem si vybrala Jiřinko tvojí polévečku,už jsme ochutnali a bylo řečeno,že je vynikající a já se přidávám,moc nám chutná;-):-p:yes:

Simona Skolakova: To mám radost,že chutná :-K:-D:-D,já jí mám moc ráda...

1974andrea:Díky,už je to opravené:yes:,jsi pozorná,nikdo si toho zatím nevšiml :yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D

1974andrea: Andrejko - já jsem si ani nevšimla:-8:-)). Ale předem jsem je namočila a potom povařila s bramborami a brokolicí.

Jiřinko, nějak tam chybí v postupu ty houby;-)

Chtěla jsem přidat nový recept - a ona už tu je:-)). Nedala jsem masox a vajíčko, naopak jsem přidala jednu lžičku sladké papriky. Dovolila jsem si přidat fotku a posílám bodík:-):yes:+

dnes jsem uvařila tuto polévku, ale byla bez hub. I tak jsme si na ní moc pochutnali.:-p

:-O:-O:-O mňam +:yes:

To jsou kombinace!!:-O:yes:

:-*Také mám ráda takové polévečky:-p+6:yes:

Jikotko, takové husťačky to je naše:yes: a vypadá dobře. Běží k tobě 5.bodík:yes:

Zitra bude;-)mnam:yes::yes:

Tak to je super polévka:yes:+1;-)

Tématické fráze:
brokolicová polévka s bramborem, bramborovo brokolicová polevka, brokolicová polévka, polévka bramborovo brokolicová, brokolicova polevka ona dnes, brokolice s houbami a bramborem, recept na brokolicovou polévku, recepty z brokolice-houby, polévka houby,brokolice, brambor, bramborová polévka s brokolicí, brokolicová polévka s houbami a hráškem, brokoliciva polévka recept, brokoliciva polévka, brokoliciva polevka s houbami, brokolice a polévka s bramborem, bramborovobrokolicová polévka, hustá brokolicová polévka s bramborem, francouzská brokolicová polévka, husta brokolicova polevka, brokolicová polévka brambor

Suroviny:
brambory, brokolice, houby sušené, masox, podravka, mouka hladká, tuk, sůl, pepř, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu