Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí kýta s jablky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 592 kJ /
858 kcal
Bílkoviny101,25 g
Tuky10,91 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 261 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy44,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme. Krok 2: Do hrnca dáme maslo, narezanú cibuľu a položíme plátky mäsa. Krok 3: Pridáme klinčeky, podlejeme časťou vína a dusíme 40 minút. Počas dusenia podlievame vínom. Krok 4: Potom pridáme na kocky narezané jablká a klobásu a ešte spolu dodusíme ( asi 15 minút ).
Podávame so zemiakmi.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí kýta s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZ1K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí kýta s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZ1K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
srnčí kýta recepty, srnčí kýta, recept na srnčí kýtu, srnčí klobasy, srnci kyta recept, srnčí přední kýta recept, recepty srnčí kýta, srnčí klobásy recepty, recepty na srnčí kýtu, srnčí na jablkách, srnčí kýta přední, srnčí maso na jablkách, recept srnčí kýta, srnčí přední kýta recepty, srnčí klobásy recept, srnčí přední kýta, jak uvarit srnci kytu, recepty ze srnci kyty, srnčí přední recept, srnčí kýta přsední

Suroviny:
kýta srnčí, klobása uzená, jablko, sůl, pepř, máslo, cibule, koření hřebíček, víno bílé

Přidat fotografie receptu