Srnčí kýta s jablky

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 2 názory

Suroviny

500 g srnčí kýty
1/2 dobré uzené klobásy
2 jablka
sůl
pepř
1 lžíce másla
1 cibule
2 hřebíčky
2,5 dl bílého vína
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme.

  2. Do hrnca dáme maslo, narezanú cibuľu a položíme plátky mäsa.

  3. Pridáme klinčeky, podlejeme časťou vína a dusíme 40 minút. Počas dusenia podlievame vínom.

  4. Potom pridáme na kocky narezané jablká a klobásu a ešte spolu dodusíme ( asi 15 minút ).
    Podávame so zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Srnčí kýta s jablky

  • VladimirZ VladimirZ

    určitě vyzkouším, vypadáto velmi dobře a já rád hodně masa...dávám bod

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Moc pěkné:-p,takže i boďka letí hned

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: srnčí kýta recepty srnčí kýta recept na srnčí kýtu srnčí klobasy srnci kyta recept srnčí přední kýta recept recepty srnčí kýta srnčí klobásy recepty recepty na srnčí kýtu srnčí kýta přední srnčí na jablkách recept srnčí kýta jak uvarit srnci kytu srnčí kýta přsední srnčí maso na jablkách recept na srnčí klobásy srnčí kýta na jablkách srnčí kuchařka přední kýta srnčí srnčí klobásy recept

Zapomněl/a jsem heslo