Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,73 g |
Tuky | 26,42 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 100,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Moje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 4 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 4 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 5 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 7 hodinami
Tématické fráze:
ohnivé maso v bramboráku,
ohniva kapka,
omáčka k bramborákům,
ohnivá játra,
kuřecí ohnivé maso,
recept na plněný bramborák s kuřecí játrou,
ohnive maso s bramborakem,
co k bramborakum,
bramboráky s fazolemi,
omáčka k bramboráku,
bramborák na pánvi,
pánve na bramboráky,
bramboráky z ohnivkou,
bramborák s fazolemi,
co.k.bramborakum,
ohnivé maso na bramboráky,
neco k bramboraku,
omáčky k bramborákům,
ohnivé maso,
ohnive maso z drubeži jatry
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
lečo,
kapie sterilovaná,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
koření chilli,
kečup ostrý,
pepř,
sůl,
olej,
brambory,
majoránka,
pepř,
sůl,
vejce,
kmín celý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (31)