Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V tlakovém hrnci na troše oleje osmahneme cibulku na kostičky.
Krok 2: Přidáme zelí, kmín, trochu vody a přiklopíme, jen co začne hrnec pískat necháme 3-5 minut dusit a hned vypneme.
Krok 3: Odpaříme, otevřeme a zalejeme škrobem s vodou a zahustíme. Dochutíme dle chuti.
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B892
Moje poznámka
Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B892
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 23 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro tlakový hrnec,
zelí v tlakovém hrnci,
hrnec na zelí,
zahušťování zelí,
tlakové hrnce levně,
vaříme rychle a levně recepty,
tlakový hrnec zepter,
recepty z tlakového hrnce,
zepter tlakový hrnec,
vaříme rychle e levně recepty,
tlakový hrnec recepty,
zeptr,
zeli v tlakaci,
jak vařit v zeptru,
jak vařit sterilované zelí,
tlakové hrnce recenze,
tlakový hrnec zelí,
zeli tlakovy hrnec,
recepty do tlakového hrnce,
recepty tlakovy hrnec
Suroviny:
cibule,
kmín celý,
zelí sterilované,
sůl,
cukr,
škrob kukuřičný,
voda
Komentáře (13)
Také by nebylo špatné dopsat pro ty kteří v papiňáku nevaří množství vody-2,5dl.Nemám to ze své hlavy
HELLI já jsem starou Kuktu už dávno vyměnila za 4 nové papiňáky různých velikostí a jsem moc spokojená.Ten,co má Radka na obrázku je skutečně papiňák
Dávám bodík