Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V tlakovém hrnci na troše oleje osmahneme cibulku na kostičky.
Krok 2: Přidáme zelí, kmín, trochu vody a přiklopíme, jen co začne hrnec pískat necháme 3-5 minut dusit a hned vypneme.
Krok 3: Odpaříme, otevřeme a zalejeme škrobem s vodou a zahustíme. Dochutíme dle chuti.
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B892
Moje poznámka
Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B892
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 52 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro tlakový hrnec,
zelí v tlakovém hrnci,
hrnec na zelí,
zahušťování zelí,
tlakové hrnce levně,
vaříme rychle a levně recepty,
tlakový hrnec zepter,
recepty z tlakového hrnce,
zepter tlakový hrnec,
vaříme rychle e levně recepty,
tlakový hrnec recepty,
zeptr,
zeli v tlakaci,
jak vařit v zeptru,
jak vařit sterilované zelí,
tlakové hrnce recenze,
tlakový hrnec zelí,
zeli tlakovy hrnec,
recepty do tlakového hrnce,
recepty tlakovy hrnec
Suroviny:
cibule,
kmín celý,
zelí sterilované,
sůl,
cukr,
škrob kukuřičný,
voda
Komentáře (13)
Také by nebylo špatné dopsat pro ty kteří v papiňáku nevaří množství vody-2,5dl.Nemám to ze své hlavy
HELLI já jsem starou Kuktu už dávno vyměnila za 4 nové papiňáky různých velikostí a jsem moc spokojená.Ten,co má Radka na obrázku je skutečně papiňák
Dávám bodík