Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

10. 3. 2011 12:33

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

28. 2. 2014 15:09

k.radulka: já jsem s tlakáčem taky kámoš:-)):yes::yes:

Sandra

25. 9. 2011 14:42

Dobrý den k.radulko, vypadá to užasně ;-) mě by také zajímalo jak děláte ty výpečky? Děkuji za odpověd\' S.

misza misza

24. 3. 2011 21:06

K.radulko:-) Dušené zelí v tlakáči jsem ještě nedělala. Ale určitě vyzkouším. Zahustila bych ho taky tím bramborem, jak píše Hella. Na tlakový hrnec nedám dopustit. Dnes jsem v něm poprvé zkoušela zelňačku a byla to super rychlovka. Jinak ten tlakáč mám taky z Tesca, zhruba 4 rokem a stál něco přes pětistovku. Vaří se v něm úplně skvěle:-* Bodík je tam;-)

k.radulka k.radulka

24. 3. 2011 18:46

Anna Kocikova: není tam krému ale kménu- kmín celý. Vodou nepodlévám, dávám jen vodu co je v zelí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 3. 2011 18:06

Hezký recept,také ráda a hodně často vařím v papiňáku:-)Jen mě v surovinách zarazilo"trochu krému"možná pomaleji chápu:-8
Také by nebylo špatné dopsat pro ty kteří v papiňáku nevaří množství vody-2,5dl.Nemám to ze své hlavy:-)jako ZDROJ používám pomůcku k nezaplacení od p.Pavla Martina kuchařku"Papiňák-vaříme rychle,levně,nápaditě,s chutí".
HELLI já jsem starou Kuktu už dávno vyměnila za 4 nové papiňáky různých velikostí a jsem moc spokojená.Ten,co má Radka na obrázku je skutečně papiňák:-*mám podobný zn.BANQUET ALLERGO-byl v akci i se skleněnou poklicí a je moc príma;-):yes:Jednou za čtvrt roku bývají tyto akce v Intersparu a Tescu a stojí to zato si pohlídat letáky:-K

k.radulka k.radulka

10. 3. 2011 15:58

Holky to je tlakáč jaké si neznáme značky z Tesca za 500 Kč, ale slouží skvěle:-8

Hella Hella (moderátorka)

10. 3. 2011 15:50

Já jen, že se mi takový hrnec líbí! Já jsem zvyklá na tu mojí 30 let starou neskladnou Kuktu...

spagetka spagetka

10. 3. 2011 15:30

Helli - mám podobný tvar tlakáče od Zeptru - nevím, zda to je ten, co má tu radulka, ale ten od zeptru tak vypadá (radši ale stejně dělám v tom dvojtlakáči od Tefalu, zepter jsem dostala jako dárek)

Hella Hella (moderátorka)

10. 3. 2011 15:26

Určitě bych zahustila strouhaným bramborem a né škrobem. Ale nápad je to dobrý, takže + 5. Jen na okraj: to co je na obrázku je skutečně tlakový hrnec?

sefrovka sefrovka

10. 3. 2011 14:45

Bezva recept, určitě vyzkouším. Všechno co je rychlé je pro mně. :-D. Já dělám v papiňáku rýži a rizoto. Taky hotové hned.
Dávám bodík:-K

jirholu jirholu

10. 3. 2011 13:24

Zelí bych si dala, ale bez zahušťování:-!:-//

Pajaja

10. 3. 2011 13:12

No tak to je hezký recept! :yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty pro tlakový hrnec zelí v tlakovém hrnci hrnec na zelí zahušťování zelí tlakové hrnce levně vaříme rychle a levně recepty tlakový hrnec zepter recepty z tlakového hrnce zepter tlakový hrnec vaříme rychle e levně recepty tlakový hrnec recepty zeptr zeli v tlakaci jak vařit v zeptru jak vařit sterilované zelí tlakové hrnce recenze tlakový hrnec zelí zeli tlakovy hrnec recepty do tlakového hrnce recepty tlakovy hrnec

Suroviny: cibule, kmín celý, zelí sterilované, sůl, cukr, škrob kukuřičný, voda

TopRecepty.cz

Rychlé dušené zelí z tlakového hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B892