Čínské nudle dvou variant
Lahodná kombinace jemných nudlí, šťavnatého masa nebo aromatických žampionů, doplněná křupavou zeleninou. Tento rychlý a snadný pokrm vás přenese do srdce asijské kuchyně a potěší vaše chuťové buňky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 257 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,86 g |
Tuky | 9,54 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na variantu se žampióny nakrájíme cibuli nadrobno, hlavičky žampiónů na hrubší plátky a nožičky žampiónů na kolečka.
Krok 2: Na pánev s olejem dáme restovat cibuli a žampióny.
Krok 3: Zasypeme grilovacím kořením, přidáme libeček a pažitku, promícháme a dusíme zhruba 10 minut.
Krok 4: Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, petržel a celer na jemném.
Krok 5: Přidáme k žampiónům, osolíme, opepříme a dusíme pod poklicí dokud není vše měkké.
Krok 6: Čínské nudle uvaříme podle návodu, necháme okapat a krátce orestujeme na velké pánvi s olejem. Promícháme s žampiónovou směsí a podáváme.
Krok 7: Na variantu s masem nakrájíme vepřové maso a cibuli na kostky, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle a zelí nakrájíme na drobné kostičky nebo na proužky.
Krok 8: Na pánev s olejem dáme restovat cibuli a vepřové maso.
Krok 9: Zasypeme grilovacím kořením, osolíme, opepříme a necháme maso vypéct do křupava.
Krok 10: Přidáme hlávkové zelí a mrkev a dusíme do měkka. Podle potřeby dosolíme.
Krok 11: Čínské nudle uvaříme podle návodu, necháme okapat a krátce orestujeme na velké pánvi s olejem. Promícháme s masovozeleninovou směsí a podáváme. Místo bílého hlávkového zelí můžeme použít i čínské zelí.
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínské nudle dvou variant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lKq
Moje poznámka
Čínské nudle dvou variant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lKq
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Tématické fráze:
cinske nudle s veprovym masem,
čínské nudle na pánvi,
skleněné nudle recepty,
skleněné nudle,
čínské skleněné nudle recepty,
sklenene nudle recept,
čínské skleněné nudle,
recepty na skleněné nudle,
recept skleněné nudle,
čínské nudle s mrkvi,
čínské nudle,
jak se vaří skleněné nudle,
restované čínské nudle recept,
recept na sklenene nudle,
čínské nudle recept,
recept na cinske nudle,
čínské skleněné nudle recept,
recepty skleněné nudle,
čínské nudle se zelím,
čínské nudle recepty
Suroviny:
nudle čínské,
žampióny,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření grilovací,
libeček,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
nudle čínské,
maso vepřové,
mrkev,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
koření grilovací,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)
Super