Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,29 g |
Tuky | 23,08 g |
Vláknina | 70,10 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 62,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pAY
Moje poznámka
Hustá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pAY
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 4 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
cizrnova polevka,
polevka z cizrny,
cizrnová polívka,
cizrnová polévka recept,
recept polévka z cizrny italská,
cizrnová polévka se smetanou,
polívka z cizrny,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s chilli,
dietní cizrnová polévka,
cizrnová polévka s chili,
cizrnová polévka se smetanou a tymiánem,
italská cizrnová polévka,
recept polévka z cizrny,
hustá polévka,
cizrna recepty polévky,
recept cizrnová polévka,
indická polévka s cizrny a smetany,
recept polívka z cizrny,
cizrnová po
Suroviny:
cizrna,
cibulka jarní,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (6)