Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,10 g |
Tuky | 21,78 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Moje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 1 hodinou
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře po vracovsku
poirotka před 33 sekundami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 32 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 1 hodinou
Rybízový sirup
jamda před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 3 hodinami
Bublanina
kamila.silhanova před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 4 hodinami
Tématické fráze:
ostry gulas,
vepřový gu,
kolik vody do guláše,
kolik masa na guláš,
cili gulas,
veprovy gulas,
kolik cibule do guláše,
maďarský guláš vepřový,
co obsahuje gulášové koření,
jak zahustit guláš,
vepřový guláš v kotlíku,
kolik cibule na guláš,
veprovi gu,
hodne ostry gulas,
veprovy kotlikovy gulas,
kuchar vi kotlikovy gulas,
kolik vody na gulas,
moc ostry gulas,
priprava veproveho gulase,
moc ostrý guláš cibule
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
koření gulášové,
masox,
voda,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)
U nás sa doteraz guláš takto varí, v zime v hrnci a v lete je to hlavne kotlíkový guláš, teda guláš varenený nad ohňom v kotlíku, tomu sa nič nevyrovná
http://www.toprecepty.cz/recept/12959-kotlikovy-gu...
Alenko, je tady dost bezvadných receptů na guláš, tak některý vyzkoušej...
To se mně osobně moc nelíbí.
Raději přilévám vodu po troškách, protože moje babička - a to byla nějaká kuchařka - vždycky říkala "guláš se má v kastrole přichytávat (ne připalovat) ke dnu a pak se teprve musí lehce podlít... a to samé dokola, dokud není hotový". Měl by se pořád hlídat. A zahustit se nemusí, zahustí se sám, správnou technologií přípravy. Ještě jednu věc mě babi naučila - guláš není maso s omáčkou, ale s hustou masovo-cibulovo-paprikovou šťávou.