Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,10 g |
| Tuky | 21,78 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Moje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 18 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 9 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 10 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 12 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 12 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 15 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 16 hodinami
Tématické fráze:
ostry gulas,
vepřový gu,
kolik vody do guláše,
kolik masa na guláš,
cili gulas,
veprovy gulas,
kolik cibule do guláše,
maďarský guláš vepřový,
co obsahuje gulášové koření,
jak zahustit guláš,
vepřový guláš v kotlíku,
kolik cibule na guláš,
veprovi gu,
hodne ostry gulas,
veprovy kotlikovy gulas,
kuchar vi kotlikovy gulas,
kolik vody na gulas,
moc ostry gulas,
priprava veproveho gulase,
moc ostrý guláš cibule
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
koření gulášové,
masox,
voda,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)
U nás sa doteraz guláš takto varí, v zime v hrnci a v lete je to hlavne kotlíkový guláš, teda guláš varenený nad ohňom v kotlíku, tomu sa nič nevyrovná
http://www.toprecepty.cz/recept/12959-kotlikovy-gu...
Alenko, je tady dost bezvadných receptů na guláš, tak některý vyzkoušej...
To se mně osobně moc nelíbí.
Raději přilévám vodu po troškách, protože moje babička - a to byla nějaká kuchařka - vždycky říkala "guláš se má v kastrole přichytávat (ne připalovat) ke dnu a pak se teprve musí lehce podlít... a to samé dokola, dokud není hotový". Měl by se pořád hlídat. A zahustit se nemusí, zahustí se sám, správnou technologií přípravy. Ještě jednu věc mě babi naučila - guláš není maso s omáčkou, ale s hustou masovo-cibulovo-paprikovou šťávou.