Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s masem z kachních krků+polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVmp
Moje poznámka
Rizoto s masem z kachních krků+polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVmp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 3 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kachni krky recept,
ryzeto,
polévka z kachních krků,
polévka z husích krků,
rizoto z krůtích krků,
kachní krky,
jak dlouho varit husi krk,
husí rizoto,
kachní rizoto recept,
husí krky recept,
recept na kachní krky,
recepty ryzeto,
kachní rizoto,
polévka z husího krku,
recept na husí krky,
ryzeto s masem,
polévka z husího krku recept,
recept husi rizoto,
rizoto z kachního masa,
kachní krk
Suroviny:
krk kachní,
rýže,
masox,
zelenina kořenová,
česnek,
cibulka,
sůl,
pepř,
tuk
Komentáře (8)