Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Moje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Nejnovější recepty
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Přidáno před 11 hodinami
Závin s červenou cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduchý ORGASMUS
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebáky (knedlíky z chleba)
zpravodaj1 před 2 hodinami
Květák smažený v troubě
radbastim před 8 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hanka6 před 9 hodinami
Polévka Durčina
Kajkajak před 11 hodinami
Dušené vepřové na víně se švestkami
Johanek před 11 hodinami
Křenové fazole
Kocicka65 před 11 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
Battova před 13 hodinami
Zelný salát do zásoby
jitka78 před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka kulajda dia,
friko s koprem,
polévka friko,
google bednáreček fotky,
durčina kulajda,
durčina.sk,
houbove friko,
podkrkonošská polévka,
houbové friko s koprem,
polévka mušle kopr,
polevka vejce brambory smetana houby,
ruzne cukrovi dia
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby sušené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
vejce
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Existují různé varianty, někdy bez cibule a ostatního aromatického koření. Chuť dávají především houby.