Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem

Hodnocení receptu je 5,0 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 540 kJ /
368 kcal
Bílkoviny37,00 g
Tuky24,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným. Krok 2: Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej. Krok 3: Rybu vyndáme a na výpeku osmahneme zeleninku, podlejeme trochou vody a chvilinku podusíme pod pokličkou tak, aby zeleninka zůstala na skus křupavá. Krok 4: Na talíř dáme rýži, na ni zeleninku se šťávou a na ni rybu. Posypeme strouhaným parmezánem.

Zveřejněno 16. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dqnq

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dqnq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsme dělali s přítelem na oběd a byla to vyloženě mňamka! Teda až na mírně přesolenou rybku, ale to je individuální háček :-D Jinak dnešní rýže vařená ve vývaru byla jednou z nejlepších, jakou jsem kdy jedla. Jen nechápu, že mě to nenapadlo dřív :-D Přidávám i foto ;)

Rybičky máme radi ;-):-D Bodík +8;-)

Asi to dneska udelam, vypada to vyborne a ryby mame radi. Posilam bodika. :yes::-p

Mi se to taky líbí, já mám pangase ráda a dělám si ho úplně všelijak:-D, už mi někdy dochází inspirace.;-):yes:

Hezký recept :yes::yes:, i když já pangase moc nemusím, takže dám raději nějakou mořskou rybu. To co radí Drobek (oliv.olej+máslo) občas dělám např. u základu na polévky.;-)

;-)Přidám maličké doporučení, skombinovat máslo s trochou olivového oleje. Má to máslovou chuť, ale snese vyšší teplotu.
Ale recept je to náramný, přidávám zcela zasloužený BOD a kytičku k tomu.:-K

Dobrá rybka:-p:yes:+3

Tématické fráze:
pangasius s rýží, ryba s ryží, parmazanova ryze, recept ryba s rýží, pangasius rýže, ryba s rýží recept, dietní ryba, ryba pangas, ryba rýže, ryba s parmazánem, parmazánová rýže recept, recept pangasius rýže, recepty s parmazánem, dietní recepty z rýže, pangas nejlepší recepty, top recepty - kuřecí s parmazánem, podle nejlepších kuchařů, pangasius recepty s rýží, recepty ryba s rýží, ryba rýže recept, recept ryby s rýží

Suroviny:
rýže basmati, vývar zeleninový, pangasius, směs jarní mražená, olej olivový, sůl, pepř, tymián, sýr parmazán strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu