Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,56 g |
Tuky | 54,26 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 75,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYO8
Moje poznámka
Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYO8
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 9 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pikantní játra,
kuřecí játra s hráškem,
vepřová játra recepty,
směs z vepřových jater,
veprova jatra nudlicky,
recept na vepřová játra videorecept,
pikantní játra recepty,
pikantní játra na cibulce,
vepřová játra recept,
pikantní směs z játer,
vepřové s hráškem,
vepřová játra,
jatra v celku,
veprova jatra v celku,
játra na cibulce s hraákem,
játra na cibulce s hraskem,
játra na zelenině s hraskem,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra recepty,
veprove jatra
Suroviny:
játra vepřová,
rajče loupané,
hrášek sterilovaný,
olej olivový,
pepř,
sůl,
cibule,
cibulka jarní
Komentáře (14)