Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova krkovička s erteplama

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kadlik Kadlik

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici jsem potřel třeným česnekem, okořenil, a dal na den odležet do mísy s olejem. V den přípravy jsem krkovici jenom nechal okapat od oleje a vyválel v mouce. Krok 2: Pak jsem hodil na pánev a zprudka osmažil, až se z mouky udělala krusta. Musel jsem každý kousek zvlášť, oba se na pánev nevlezly. Krok 3: Osmažené maso jsem přendal na plech a přelil olejem s kořením v kterém se marinovalo. Krok 4: Tady odbočím, přidal jsem i dvě kuřecí stehna z velkých brojlerů, (pro dceru), která jsem okořenil paprikou a pepřem. Tohle jsem strčil do trouby zapéct. Krok 5: Zatímco se maso peklo, dal jsem vařit brambory a vytáhl z mražáku pořádnou hrst medvědího česneku. Ten jsem ještě zmrzlý pokrájel na nudličky a vmíchal do uvařených brambor. Krok 6: Než se maso upeklo, ještě jsem stačil zadělat na kynuté buchty s tvarohem, povidlama a slazenými malinami, které se pekly během večeře. Krok 7: Jako byla to bašta, jenom doufám, že tyhle stránky nečte moje doktorka..

Zveřejněno 8. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkova krkovička s erteplama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMmK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkova krkovička s erteplama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMmK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (55)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

člověk si odskočí z politických článků k inspiraci, co by dobrého uvařil, a narazí na další Kristýnu Kočí, viď luckymoon?
Nejste náhodou sestřenice?

Dnes je k obědu:-p:yes: i s těmi bramborami s med.česnekem, jen ty buchty jsem vynechala

jasmina:;-):yes:hezky řečeno:-)

Včera naloženo,dneska oběd dobrý rychlý:yes:jasně že nic luxus.A že nejsou tvoje recepty nic moc?Jsou veselé a obal prodává.Každá z nás šáhnem po kalhotkách v krásné krabičce s mašlí než hozené v sáčku

Přidávám bodík,ne za mistrovský recept,je jednoduchý a nijak okázalý,ALE:-!:-! bodíkem děkuji za inspiraci,za to,že se mně normálně sbíhají sliny,za to,že vím co budu vařit o víkendu rodině,za velmi povedené fotečky...a o tom to je,divím se vám,že vůbec reagujete na přiblblé komentáře melancholické básnířky s malým sebevědomím,holt bylo,je a bude,že lidská blbost je neomezená.
Hezký den všem :-K

luckymoon::-)):-))Ty už to snad nepij ani ředěný:-))

luckymoon:Nejsem ani opuštěná divoženka :-D:-D,ani nešťastná opuštěná panička,ani kuchařka na lovu:-O;-)Proč urážíš a otíráš se o lidičky, které vůbec neznáš? Píšeš o sobě,jak jsi dobrá, ale úctě k těm "obyčejným" lidem ses asi nenaučila.:-((

Kadlíku nevzdávej to neměli bychom se čemu zasmát, takových vtipných receptů, tu tolik nebývá. Ber vše jako kompliment,když se děvčata chytnou, kvůli nějakému muži;-):-8

Jak v blbém domě...:yes: Výborný slovní obrat. Opečený gothaj v housce je tu vysoce hodnocený...;-):-(( Budu neoblíbená, ale což... Začíná mi být jasné, proč sem již nechodí gurmáni typu Jendy1...

www.toprecepty.cz: nehledě na to, že tenhle recept rozhodně nepatří do kategorie těch slabších.. Kadlíku klídek, vím, jak ti je, od včerejška si taky připadám jak v blbém domě a ne na Topreceptech a kluci díky, že jste se konečně probrali;-) Už to bylo třeba.:-)

Každý týden je na Topreceptech přes 2 700 nových komentářů, opravdu nestíhám pročítat a kontrolovat všechny a tedy ani na vše reagovat. Pokud mě někdo na cokoli upozorní vzkazem nebo emailem, vždy věc řeším ... Nicméně doufám, že toto budu psát naposledy:
chci ZNOVU a OPĚT napsat, že i jednoduché a "obyčejné" recepty jsou vítány. Samozřejmě, že se nevyrovnají propracovaným složitým receptům, podle kterých mohou vařit profesionálové nebo zkušenější kuchaři, ale i takový student nebo kuchař začátečník jistě hledá, čím obohatit housku nebo co se vše dá přidat do míchaných vajíček. Proto prosím neurážejte takové recepty a už vůbec ne jejich autory. Děkuji

Kadlíku:-K, to že jsi našim srdcím (i žaludkům) milý jsme snad dokázaly, když jsme se tě tu se Srettkou odpo zastaly.
Jen mě zaráží, že admini jsou zděšeni z komentářů u (mírně řečeno) kontroverzních receptů stepiny, ale urážlivé komentáře luckymoon u dvou Kadlíkových receptů jim nijak nevadí.A troufám si tvrdit, že to je silná káva.
Kadlíku, nebuď smutný a dál nás bav a inspiruj:-K.

Kadlíku nebuď smutný a hlavně nic nevzdávej,vždycky se někdo najde viď Luckymonn:-(kdo bude mít takové narážky,ale asi je to zakomplexovaný člověk a nebo má momentálně problém,ale ten je jen její.;-)Eliz má pravdu;-):yes:

Kadlíku,voni jsou asi nějaký erupce na sluníčku a lidi "blbnou"a hádají se a nebo,že by to bylo tím povětřím?:-O;-)Hele za chvíli je 30.4.my se proletíme na košťatech a bude zase pokoj.:-D:-D:-DTak to nevzdávej a vydrž!:yes:

Kadličku:-):-), zůstaň v klidu, tady běžně mizí komentáře, takže vyčkej a budeš mít pod receptem třeba i čisto...;-):-D
Možná tomu, co jsem teď napsala, nerozumíš, ale určitě si to přečte někdo z těch, kdo bude vědět...
Tvoje receptíky jsou milé a vařitelné, fandím ti. :-)

Tématické fráze:
co vařit o víkendu, krkovička recepty, co vařit na víkend, co vařit z krkovičky, krkovička, co vařit o víkendu recepty, co vařit, kadlíkova kuchařka, co vařit z krkovice, co budu vařit, co vařit k obědu, krkovička pro chlapy, jak dlouho se peče krkovička, jak uvařit krkovici, co varit z krkovice recepty, recepty z krkovice, nějaký recept z krkovičky, co uvařit k obědu, co varit z krkovicky, co vařit -plecko

Suroviny:
krkovice vepřová, česnek, sůl, pepř, tymián, olej, mouka hladká, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu