Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 755 kJ / 1 615 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,32 g | 
| Tuky | 34,56 g | 
| Vláknina | 15,50 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 489 mg | 
| Sůl | 1,04 g | 
| Sacharidy | 245,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Dáme vařit tarhoňu v mírně osolené vodě. Na oleji do skolovata orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, gothajík a zarestujeme.
	Krok 2: Uvařenou tarhoňu na cedníku propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
	Krok 3: Nivu a uzenou cihlu nakrájíme na kostičky, libeček najemno.
	Krok 4: Nyní tarhoňu opepříme, promícháme s anglickou, gothajíkem a libečkem. Přidáme Nivu s uzenou cihlou a promícháme.
	Krok 5: Touto směsí naplníme sádlem vymazanou a strouhankou vysypanou formu na biskupský chlebíček. Zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem, směs mírně utlačíme a dáme do rozehřáté trouby zapéct asi na 3/4 hodiny. Vyklopíme z formy a naporcujeme.
	Krok 6: Zelový salát: zelí nakrouháme na kerlubovém(kedlubnovém) struhadle (použil jsem 27 let starý robot), přidáme kopr, zastřikneme olivovým olejem, balzamikovým octem a dochutíme cukrem. Mrkvový salát: mrkev nastrouháme na mrkvovém, jablko na kerlubovém, zakápneme citrónovou šťávou a promícháme.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zapečená tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y82W
Moje poznámka
					
				
Zapečená tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y82W
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tarhoňa, 
						
						
							těstoviny tarhona, 
						
						
							tarhoňa recepty, 
						
						
							tarhona recept, 
						
						
							maďarská tarhoňa, 
						
						
							robo chef, 
						
						
							tarhoňa po maďarsku, 
						
						
							robochef, 
						
						
							tarhoňa těstovinová rýže, 
						
						
							těstoviny tarhoňa recepty, 
						
						
							tarhoně, 
						
						
							tarhoně, 
						
						
							recept na tarhonu, 
						
						
							těstoviny tarhoně, 
						
						
							recepty tarhona, 
						
						
							recepty s tarhonou, 
						
						
							slovenské těstoviny, 
						
						
							tarhoňa koupit, 
						
						
							robochef recepty, 
						
						
							těstovina tarhoňa
						
					
						Suroviny:
						
							těstoviny tarhoňa, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							salám gothaj, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sýr uzený, 
						
						
							olej slunečnicový, 
						
						
							sýr niva, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mléko, 
						
						
							libeček, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř čtyř barev, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							kopr, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							jablko, 
						
						
							šťáva citronová
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (17)