Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,59 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,60 g |
Postup přípravy
zemiaky,zeler a brokolicu uvaríme domäkka v osolenej vode,pridáme maslo a mlieko a vyšľaháme na hladkú kašu,ktorá by mala mať hustejšiu konzistenciu!
Zveřejněno 28. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky pod bramborovo-celerovou pokličkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mO7
Moje poznámka
Kuřecí kousky pod bramborovo-celerovou pokličkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mO7
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 19 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 24 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 30 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Tématické fráze:
pod pokličkou,
recepty pod pokličkou,
kuřecí kousky recept,
maso pod pokličkou,
pod pokličkou-recepty,
recepty z celeru,
maso pod bramborovou pokličkou,
pod pokličkou recepty
Suroviny:
maso,
cibule bílá,
pórek,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
máslo,
brokolice,
máslo,
sůl
Komentáře (9)