Smažený chřest
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým salátkem nebo jen tak k zakousnutí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 967 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MERP
Moje poznámka
Smažený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MERP
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
úprava chřestu,
recepty chřest,
recepty z chrestu,
chřest recepty,
jak upravit chřest,
sterilovaný chřest,
chřest recept,
recept na chřest,
jak upravit bily chřest,
obalovany chrest,
chřest,
chrest a jeho uprava,
recepty na chřest,
recept na úpravu chřestu,
recept chřest,
chřest úprava,
smažený zelený chřest,
bílí chřest,
recepty na úpravu chřestu,
chřest v trojobalu
Suroviny:
chřest,
vejce,
mouka hladká,
citron,
strouhanka,
cukr,
sůl,
olej
Komentáře (34)
JaniR - no vidíš, a já jsem si myslela, co jsem neobjevila
Sretti - já se z Tebe picnu
Rebi - díky
Kdo chce vyzkoušet - neváhejte, uteče to a brzy bude po chřestové sezoně
Miru - mohla bys mi dát tip na chutně sterilovaný chřest? Myslím kupovaný, fakt jsem měla vždycky smůlu, ale třeba jsem na něj jen nenarazila, dík
musím taky do toho jít.jsem tyhle pindíky viděla v pátek v Kaufu...šla jsem je próbnót
ale ještě lepší nápad je, že přílohu najdu v parku na louce a mám to jako u Mountfielda-zadarmo