Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 201 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,31 g |
Tuky | 93,35 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 5,92 g |
Sůl | 14,65 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí kýta na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYOM
Moje poznámka
Kančí kýta na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYOM
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 11 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Petik05 před 2 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 5 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 5 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 6 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 7 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 8 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 10 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
kančí kýta,
kančí kýta recepty,
kaňčí kýta recept,
kanec na brusinkách,
recepty divočina kančí kýta,
zvěřina na brusinkách,
recepty kančí kýta,
maso na brusinkách,
recept na kančí kýtu,
kančí steak,
divocak na brusinkach,
divočina na brusinkách,
recepty z kancí kýty,
recept kančí kýta,
kančí steaky recepty,
recept z divočiny kyta,
kančí brusinky,
kančí maso na brusinkách,
kančí maso na brusinkách,
marináda na kančí kýtu
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
mouka hladká,
špek,
želé brusinkové,
omáčka sojová,
víno červené,
tymián sušený,
bobkový list,
sůl
Komentáře (25)
(spagetko i Tobě děkuji za radu, kde koupit brusinky i šípkovou)
Zvěřinu jsem ještě nikdy nedělala, ale kančí mi opravdu chutná. Tohle je skvělá úprava, bod posílám rovnou -
p.s. zase simpatické kuchtěníčko