Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresčí játra osmahneme ná másle, zakápneme několika kapkami citrónu a odstavíme, aby se směs vychladila.
Krok 2: Mezitím si v troubě předehřejeme cca 5 minut veku, nebo celozrnný chléb.
Krok 3: Do směsi treščích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme předehřáté veky, nebo chléb.
Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 5-8 minut na nejvyšší výkon.
Zveřejněno 15. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Moje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 30 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 32 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 40 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
tresčí játra recepty,
treščí játra,
tresčí játra recept,
trescí játra na cibulce,
recept na tresčí játra,
recept tresci jatra,
pokrmy z tresčích jater,
nakládané tresčí játra,
recepty atlas,
recepty tresci jatra,
uzená tresčí játra, recept,
čerstvá tresčí játra,
nakládaná tresčí jatra,
tresčí játra čerstvá,
český parmazán,
aha velky atlas ryb,
játra recepty,
recepty.cz treščí játra,
tresčí játra smažená,
tresčí játra nakládaná
Suroviny:
tresčí játra,
vejce,
parmazán,
máslo,
citron,
čerstvé bylinky,
veka
Komentáře (33)
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
Moc hezký recept