Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 844 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,72 g |
Tuky | 53,02 g |
Vláknina | 3,70 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 82,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1R3
Moje poznámka
Tyrolské knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1R3
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 9 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 10 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 12 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 13 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 17 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 17 hodinami
Tématické fráze:
tyrolský knedlíček,
knedlíčky do polévky,
tyrolské knedlíky,
knedlík do polévky,
recepty tyrolský knedlíček,
knedlíky do polévky,
tyrolské knedlíky recept,
špekové tyrolské knedlíky,
1/16 z litru,
tyrolsky knedlicek recept,
"tyrolský kedlícek",
jedna sestnactina z litru,
recept na tyrolské knedlíky,
tirolský knedlíček,
slaninové knedlíčky do polévky,
1/16 litru,
recept tyrolský knedlíček,
recept na tyrolsky knedlicek,
tyrolský polévkový knedlíček,
tyrolské polévkové knedlíčky
Suroviny:
slanina,
houska,
petržel,
maso uzené,
mouka polohrubá,
sůl,
mléko,
žloutek,
máslo
Komentáře (8)
jeden litr je tisíc mililitrů a jeden tisíc děleno šetnácti je 62,5 mililitrů
a mililitry máte načárkované na odměrce... po deseti a první popsaná je 50 mililitrů, tak jednu čárku nad padesát a na ty dva se nebudeme soustředit, to je zanedbatelné množství pár kapek