Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,89 g |
Tuky | 25,73 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (5)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty